דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגל)

  • הבצק
  • קמח לבן - 5 כוסות - סה"כ (775 גרם)
  • שמרים יבשים - 2 כפות - סה"כ (22 גרם)
  • סוכר -  כפות שטוחות - סה"כ (23 גרם)
  • שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • מלח - כפית שטוחה
  • מים -  כוסות - סה"כ (360 מ"ל)
    פושרים (לפי הצורך ובהדרגה)
  • לבישול הבייגל
  • סודה לשתיה - קופסת קרטון (50 גרם)
    2 כפות
  • מים לבישול הבייגל - לפי הצורך
  • הציפוי
  • ביצה - Large
    טרופה
  • מלח גס - 2 כפות שטוחות
  • שומשום - 4 כפות - סה"כ (48 גרם)
- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבל במיקסר את כל מצרכי הבצק (את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך) עד שמתקבל בצק, ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
  • 2 בסיר להרתיח מים עם סודה לשתייה.
  • 3 לחלק את הבצק ל- 8 חלקים ומכל חלק להכין 2 נחשים שווים. ללפף את שני הנחשים לצורת בורג, לסגור לצורת בייגל ולהדק את הקצוות.
  • 4 להניח את הבייגל (כל פעם יחידה אחת) במים הרותחים למשך כ- 30 שניות, להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5 למרוח את הבייגל בביצה טרופה ולזרות מלח גס ושומשום.
  • 6 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה.
  • 7 בתיאבון חיוך

מצרכי הציפוי לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)513271
חלבונים (גרם)11.84 6.24
פחמימות (גרם)7640
מתוכן סוכרים (גרם)2.84 1.5
שומנים (גרם)18.22 9.61
מתוכם שומן רווי (גרם)1.62 0.85
מתוכם שומן טראנס (גרם)00
כולסטרול (מ"ג)31.62 16.68
נתרן (מ"ג)4,2112,221
סיבים תזונתיים (גרם)0.6 0.32
מים (גרם)51.4327.12
ויטמין A (מק"ג)13.67.17
ויטמין B (מ"ג)0.20.1
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.02
ויטמין B3 (מ"ג)0.010
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.07
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.01
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)42.11
ויטמין B12 (מק"ג)0.080.04
ויטמין D (מק"ג)0.170.09
ויטמין E (מ"ג)0.090.05
ויטמין K (מק"ג)0.030.01
סידן (מ"ג)93.2949.2
ברזל (מ"ג)0.150.08
מגנזיום (מ"ג)1.480.78
זרחן (מ"ג)16.838.88
אבץ (מ"ג)0.120.06
אשלגן (מ"ג)53.8828.41
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.160.09
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.07
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.310.16
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.290.15

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 17.1% 11.1% 71.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.21 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.