מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הבייגל)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
בייגל ביתי שתמיד טוב שיש בבית
- 1 לערבל במיקסר את כל מצרכי הבצק (את המים להוסיף בהדרגה ולפי הצורך) עד שמתקבל בצק, ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות.
- 2 בסיר להרתיח מים עם סודה לשתייה.
- 3 לחלק את הבצק ל- 8 חלקים ומכל חלק להכין 2 נחשים שווים. ללפף את שני הנחשים לצורת בורג, לסגור לצורת בייגל ולהדק את הקצוות.
- 4 להניח את הבייגל (כל פעם יחידה אחת) במים הרותחים למשך כ- 30 שניות, להוציא בעזרת כף מחוררת ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 5 למרוח את הבייגל בביצה טרופה ולזרות מלח גס ושומשום.
- 6 לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 20-30 דקות עד להשחמה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
מצרכי הציפוי לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
17.1% |
11.1% |
71.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב