דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 317 גרם למנה\יחידה (בייגלים גדולים (תלוי בגודל הבייגל))

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בייגלה ירושלמי חם וטעים
לא תצטרכו לשמוע את המוכר אומר "בייגלה ירושלמי 2 ב- 10&q
  • 1 לערבב את כל מצרכי הבצק יחד עד לקבלת בצק אחיד וחלק. אם המרקם דביק מדי ניתן להוסיף במתינות עוד כף קמח. לכסות את הקערה במגבת וניילון נצמד ולהניח להתפחה למשך כ- 40 דקות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 4 כדורים שווים. בעזרת הידיים לקרוץ חור בכל כדור ובעדינות נפתח לצורה של בייגלה ירושלמי.
  • 3 להניח את הבייגל על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן להתפחה של כ- 40 דקות מכוסה במגבת.
  • 4 למרוח את הבייגלה בביצה הטרופה ולפזר מעל את תערובת השומשום והמלח.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה. מתקבל בייגלה ירושלמי פשוט טעים והכי כיף להתענג עליו ישר מהתנור!
  • 6 בתיאבון חיוך

כמות המלח והשומשום במתכון לפי הטעם האישי. ניתן להקפאה - אך ככל הנראה לא יישאר לכם מה להקפיא כי אתם תטרפו את הכל מהר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 14.1% 13.1% 70.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב