מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 279 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל המנה))
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן הודי לחובבי הדלעת
- 1 שוטפים את הדלעת וחותכים לקוביות גדולות.
- 2 בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את הדלעת ומטגנים כ- 5 דקות על אש בינונית. מוסיפים את השום, המלח, הפלפל השחור, הפפריקה, הכורכום והזנגביל, ומטגנים עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב.
- 3 עושים גומה במרכז הסיר, מוסיפים את רסק העגבניות ומעבירים לאש נמוכה.
- 4 מוסיפים את הפלפל החריף והמים בהדרגה. מוסיפים את הסוכר, מיץ הלימון, הצימוקים והנענע. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהדלעת רכה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.8% |
16.3% |
7.2% |
68.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב