דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רוטב אלפרדו
רוטב אלפרדו לפסטה
  • 1 להמיס במחבת/סיר שטוח את החמאה.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולהוסיף למחבת, לטגן עד להזהבה קלה.
  • 3 לחתוך את הפטריות לחתיכות קטנות ולהוסיף לסיר.
  • 4 לתבל במלח, פלפל ואבקת מרק ולערבב.
  • 5 להוסיף את השמנת והגבינה הצהובה, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • 6 להנמיך ולבשל עוד כחמש דקות עד להסמכה.
  • 7 בתיאבון!
טיפ למתכון
לשפוך את הרוטב מעל פסטה או קונכיות בצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 48.8% 15.6% 32.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.01 (1.08 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב