דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
רוטב אלפרדו לפסטה

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להמיס במחבת/סיר שטוח את החמאה.
  • 2 לקצוץ את הבצל ולהוסיף למחבת, לטגן עד להזהבה קלה.
  • 3 לחתוך את הפטריות לחתיכות קטנות ולהוסיף לסיר.
  • 4 לתבל במלח, פלפל ואבקת מרק ולערבב.
  • 5 להוסיף את השמנת והגבינה הצהובה, לערבב ולהביא לרתיחה.
  • 6 להנמיך ולבשל עוד כחמש דקות עד להסמכה.
  • 7 בתיאבון!
טיפ למתכון
לשפוך את הרוטב מעל פסטה או קונכיות בצק.
עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)197127
חלבונים (גרם)4.9 3.17
פחמימות (גרם)107
מתוכן סוכרים (גרם)2.28 1.47
שומנים (גרם)15.38 9.93
מתוכם שומן רווי (גרם)8.94 5.77
כולסטרול (מ"ג)44.75 28.9
נתרן (מ"ג)449.74290.47
סיבים תזונתיים (גרם)0.98 0.63
מים (גרם)47.8530.9
ויטמין B (מ"ג)0.240.16
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B5 (מ"ג)0.070.04
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.04
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.226.6
ויטמין C (מ"ג)4.022.6
ויטמין E (מ"ג)0.010.01
ויטמין K (מק"ג)0.210.14
סידן (מ"ג)108.9270.35
ברזל (מ"ג)0.150.1
מגנזיום (מ"ג)5.63.61
זרחן (מ"ג)1610.34
אבץ (מ"ג)0.090.06
אשלגן (מ"ג)78.5650.74
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.010
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 48.8% 15.6% 32.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.