דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 494 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב אסיאתי עם פקאנים מקורמלים
סלט כרוב קצת אחר - בואו לגוון!
  • 1 לפרוס/לקצוץ את הכרוב לרצועות קצרות בגודל הרצוי (ניתן גם להשתמש בקולפן רחב).
  • 2 להמיס את הסוכר החום והשמן במחבת, להוסיף את הפקאנים, לערבב באופן מתמשך עד שהם עטופים בקרמל ולהניח בצד לצינון (לאחר מכן ניתן גם לשבור לחתיכות קטנות יותר אם מעדיפים).
  • 3 לערבב היטב את מצרכי הרוטב בנפרד.
  • 4 לערבב בקערת הגשה נאה את הכרוב ביחד עם הרוטב והפקאנים המקורמלים, לעטר בשומשום שחור קלוי ומעט שמן שומשום ולהגיש מיד. מתקבל סלט כרוב אסיאתי משגע!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת טיגון/המסה. יש לעשות שימוש ממש בכמה טיפות שמן שומשום (יש לו טעם חזק - אז לא צריך יותר מכמה טיפות בודדות).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
12.3% 39.5% 9.1% 39.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.82 (1.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב