דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 50 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בלונדיס
שילוב מושלם של אוראו ושוקולד לבן
  • 1 מערבבים בקערה אחת את הקמח ואבקת הסודה לשתייה.
  • 2 מערבלים בקערה (בעזרת מערבל ידני) את החמאה והסוכרים, מוסיפים את הביצה, החלמון ותמצית הוניל, וממשיכים לערבל.
  • 3 מוסיפים לבלילה 50 גרם שוקולד לבן מומס, מערבלים, מוסיפים את תערובת הקמח וממשיכים לערבל עד לאיחוד.
  • 4 מוסיפים 100 גרם שוקולד לבן קצוץ גס ואת עוגיות האוריאו השבורות, מערבבים עם כף ומעבירים לתבנית אפייה מתאימה.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 25-28 דקות (או עד שמוכן, תלוי בסוג התנור). מומלץ לאכול חם!
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מלבנית מתאימה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0% 26.8% 6.9% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב