מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 170 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
- הפסטה
- קונקיליוני - אריזת ניילון (500 גרם)
- הרוטב
- תרד - 1/2 חבילה - סה"כ (125 גרם)
- פטרוזיליה - 1/2 צרור - סה"כ (57 גרם)
- כוסברה - 1/2 צרור - סה"כ (46 גרם)
- שום - 8 שיניים
- שמן זית - 6.5 כפות - סה"כ (65 מ"ל)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פסטה קלה וטעימה במינימום מאמץ
- 1 לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן עם מעט מלח ושמן, ולסנן מהמים.
- 2 לטחון את כל מרכיבי הרוטב במעבד המזון עד לקבלת מרקם נוזלי ולתקן טעמים.
- 3 לבשל את הרוטב למשך כ- 2 דקות בסיר, להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב ולבשל כ- 4-5 דקות בלבד תוך כדי ערבוב מפעם לפעם.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להשתמש בכל פסטה שאוהבים.
ציוד נדרש: סיר פסטה, מעבד מזון.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.1% |
12.3% |
12.9% |
70.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב