מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 190 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
פסטה בסגנון קצת אחר
- 1 להרתיח את הפסטה עם מעט מלח ושמן לפי הוראות היצרן ולסנן מהמים (אני השתמשתי בצורת צדפים, אך ניתן להשתמש בכל צורה של פסטה שאוהבים).
- 2 להכניס את כל מרכיבי הרוטב לתוך מעבד מזון ולטחון עד לקבלת מרקם נוזלי. לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח לפי הטעם.
- 3 לבשל את הרוטב כ- 2 דקות בסיר, להוסיף את רצועות הפלפל האדום והפסטה, לערבב היטב ולבשל במשך כ- 4-5 דקות (לערבב מדי פעם).
- 4 להניח את הפסטה בצלחת, לפזר מעל את זיתי הקלמטה המגולענים והבצל הירוק הקצוץ ולהגיש.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מעבד מזון.
הערך התזונתי לא כולל את המלח והשמן לבישול הפסטה. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טחינה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.5% |
13.9% |
11.4% |
70.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב