מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 97 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נשנוש טעים מתפוחי אדמה
- 1 פורסים במנדולינה את תפוח האדמה לפרוסות דקות, מכניסים למים קרים עם קרח לכ- 3-5 דקות, מסננים את המים ומייבשים עם מגבת.
- 2 מניחים את פרוסות תפוחי האדמה על נייר אפייה, מזלפים שמן או מרססים עם ספריי (אפשר גם שמן זית), מפזרים את התבלינים ואופים בתנור בחום של 150-160 מעלות למשך כ- 20-30 דקות (תלוי בעוצמת התנור, תוכנית חום עליון-תחתון).
- 3 מחכים מספר דקות לקירור וייבוש מלא, מגישים ומתענגים על תפוצ`יפס ביתי!
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מנדולינה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי (ניתן "לשחק" איתם ולהוסיף מה שאוהבים).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
7.5% |
20.3% |
7.8% |
64.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב