דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 320 גרם למנה\יחידה (6-8 מנות (תלוי בגודל))

  • הסלט
  • כרוב לבן - יחידה בינונית (1539 גרם)
    בינוני-קטן, פרוס דק דק
  • קולורבי - יחידה גדולה ללא קליפה (360 גרם)
    מקולף וחתוך לרצועות דקות
  • שומר - ראש (162 גרם)
    פרוס לרצועות דקות (גם גבעולים)
  • פטרוזיליה - 1/4 צרור - סה"כ (29 גרם)
    קצוצה
  • פלפלוני טינקרבל בכמה צבעים - 5-6 יחידות
    פרוסים דק
  • הרוטב
  • מלח - כף שטוחה
  • סוכר - 1/2 כפית שטוחה
  • שמן זית - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)
    סחוט טרי
  • חומץ תפוחי עץ - כף (10 מ"ל)
    או חומץ רגיל

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט כרוב וירקות חמצמץ
סלט כרוב קליל וטעים
  • 1 שוטפים את כל הירקות, קוצצים לפי ההוראות ומעבירים לקערה.
  • 2 מוסיפים קודם את המלח והסוכר, ומערבבים היטב (עדיף עם כפפה).
  • 3 מוסיפים את שאר מרכיבי הרוטב, מערבבים ומגישים סלט כרוב וירקות מעולה, חמצמץ וכייפי לכל ארוחה.
  • 4 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את פלפלוני הטינקרבל הקטנים. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.8% 20.9% 10.5% 47.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב