דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
בטטות בתנור עם טחינה וצ`ילי
אתם אוהבים להתאהב בפתיח הזה
  • 1 מחממים את התנור מראש לחום של 200 מעלות טורבו.
  • 2 מקלפים את הבטטות ופורסים אותן לעיגולים בעובי של כס"מ וחצי. עושים בהן חתכים עמוקים לאורך ולרוחב (רק בצד אחד).
  • 3 בתבנית עם נייר אפייה מזלפים מעט שמן זית, ומסדרים את את עיגולי הבטטות עם החתכים כלפי מעלה.
  • 4 מפזרים מעליהן מעט מלח גס ועוד מעט שמן זית, מכניסים לתנור לכ- 25 דקות, הופכים אותן ונותנים להן עוד כ- 15-20 דקות בתנור. הן מוכנות כשהתרככו לגמרי וקיבלו חריכה יפה משני הצדדים.
  • 5 מעבירים לצלחת ומזליפים מעל כל עיגול בטטה מעט מהצ`ילי ומעט מהטחינה (אפשר גולמית או מוכנה עם מים). מפזרים מעל את העירית הקצוצה וזוללים.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 17.4% 7.5% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.23 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב