דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 155 גרם למנה\יחידה

  • חציל - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (660 גרם)
  • פלפל אדום - 4 יחידות גדולות - סה"כ (1.16 ק"ג)
  • פלפל צהוב - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (244 גרם)
  • בצל - 3 יחידות גדולות - סה"כ (966 גרם)
  • כרובית - יחידה גדולה (1634 גרם)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • שוטפים היטב את הירקות וחותכים באופן הבא:
  • חצילים לעיגולים בעובי 3 ס"מ. כרובית לפרחים. פלפלים לרצועות עבות. בצל לעיגולים (ללא הפרדה לטבעות).
  • מניחים בתבניות, עדיף בשכבה אחת וניתן להוסיף את הבצל לשכבה מעל.
  • ניתן להוסיף קורנית מהגינה או תבלינים אחרים כמו מלח גס ופלפל.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שעה.
  • לצנן ואח"כ להכניס לקופסא לשימוש במשך שלושה ימים לפחות.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
22.3% 1.6% 13.3% 62.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.03 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב