דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 163 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פסטה בשמן זית, בצל ירוק ופטרוזיליה
מנת ספגטי טעימה לארוחת הערב
  • 1 להרתיח מים בסיר גדול, להוסיף מלח בנדיבות ולבשל את הספגטי דקה פחות ממה שכתוב על האריזה (לא לשכוח לשמור 1/2 כוס ממי בישול הפסטה).
  • 2 בסיר רחב או מחבת גדולה למזוג את שמן הזית, להוסיף את הבצל הירוק והצנוברים, ולטגן עד שהצנוברים יזהיבו מעט.
  • 3 להוסיף את התבלינים, הפטרוזיליה, השום והפלפל החריף, לערבב דקה ולהוסיף את מי הפסטה ששמרנו בצד. ברגע שהרוטב מבעבע ומסמיך מעט להוסיף את הספגטי ולערבב.
  • 4 להעביר לצלחות הגשה, לזלף מעט שמן זית, מלח, פלפל שחור והמון גבינת פרמזן. מנת פסטה כל כך טעימה ופשוטה.
  • 5 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את שמן הזית וגבינת הפרמזן מעל. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4% 13.5% 12.8% 69.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב