דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 570 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם כרוב
  • 1 חותכים את הכרוב לקוביות בינוניות ויוצקים לסיר.
  • 2 מוסיפים את כל המרכיבים (מלבד האורז) ומבשלים על אש נמוכה עד לריכוך מוחלט של הכרוב (זה ייקח כ- 30-45 דקות).
  • 3 יוצקים את האורז, מגבירים את האש עד למצב של ביעבוע, מנמיכים את עוצמת האש ומבשלים עוד כ- 20 דקות.
  • 4 מניחים מגבת בין הסיר למכסה ומחכים כחצי שעה.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.3% 17.7% 35.9% 36.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב