מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 403 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנה טבעונית מושלמת לצהריים
- 1 להכין את האורז מראש לפי הוראות ההכנה (ניתן גם יום לפני) ולשמור במקרר.
- 2 בקערה גדולה לערבב היטב את קוביות הטופו עם רוטב הסויה והשמן.
- 3 בסיר רחב לטגן את הטופו ולאחר טיגון של 3-4 דקות והשחמה להוציא מהשמן. לעבור לטיגון של הפלפלים הצבעוניים ולטגן (בסבלנות!) עד להשחמה וערבוב תוך כדי.
- 4 בקערה נפרדת לערבב את כל מרכיבי הרוטב.
- 5 לאחר שהפלפלים השחימו להוסיף את הרוטב והטופו, לערבב היטב ולהעביר לסיר האורז שהכנו מראש. לערבב את הכל היטב ככה שלא יישאר אורז לבן.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
אפשר לשחק עם הירקות שמעוניינים להוסיף לתבשיל.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.9% |
6.7% |
15.6% |
76.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב