דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 44 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה ובטטה טבעוניות ללא גלוטן בתנור
לביבות טבעוניות ללא גלוטן לחנוכה
  • 1 מבשלים את קוביות תפוח האדמה והבטטה בסיר עם מים עד לריכוך, מסננים מהמים, מעבירים לקערה ומועכים לפירה. בינתיים, מחממים את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 מוסיפים לפירה את תפוח האדמה המגורר, קמח השקדים, אבקת הירקות והמלח, ומערבבים לאיחוד.
  • 3 מכינים תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומשמנים בספריי השמן.
  • 4 יוצרים לביבות מהתערובת ומניחים על נייר האפייה, משמנים מעל הלביבות עוד קצת מספריי השמן.
  • 5 אופים בתנור החם למשך כחצי שעה או עד להשחמה קלה.
  • 6 מכבים את התנור, פותחים מעט את דלת התנור ומחכים להתקררות קלה ולהתייצבות של הלביבות.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.7% 11.5% 9% 71.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב