דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
צ`יפס שעועית צהובה
מומלץ להגשה עם איולי פלפלים בצד
  • 1 להשרות את השעועית הצהובה במים למשך כ- 10 דקות, לשטוף ולסנן. בינתיים, לחמם מראש את התנור לחום של 250 מעלות טורבו.
  • 2 לערבב היטב את כל מרכיבי המרדינה.
  • 3 להוסיף את השעועית הצהובה השטופה למרינדה ולערבב היטב.
  • 4 להעביר את השעועית הצהובה אל תבנית התנור עם נייר אפייה בשכבה אחידה.
  • 5 לאפות בתנור החם למשך כ- 20-30 דקות או עד שמוכן. מתקבל צ`יפס שעועית צהובה בריא וטעים!
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
17% 29.5% 11.2% 42.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.81 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב