מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 289 גרם למנה\יחידה (כ- 3 טוסטונים למנה)
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב מושלם של טעמים שפותחים את התיאבון
- 1 פורסים את הבגט, מורחים כל פרוסה בשמן הזית, מפזרים את המלח ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה למשך כ- 7 דקות (תלוי בסוג התנור, להשגיח תוך כדי).
- 2 מבשלים את שיני השום השלמות במחבת על אש נמוכה בשמן זית (שמכסה את שיני השום), עד לריכוך השום למשך כחצי שעה (לא לשרוף את השום, אני לא מוסיפים תבלינים לשום קונפי). שימו לב: 1/4 כוס שמן הזית הינה כמות מוערכת הנספגת בשיני השום ובטוסטונים - יש לעשות שימוש בכמות שמן זית גדולה הרבה יותר.
- 3 הרכבה: מגישים את הטוסטונים עם השום קונפי, ומזלפים מעל את הטחינה הגולמית והדבש.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
25.1% |
10.9% |
62.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב