דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 25 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
גבינת ג`ג`יק כורדית
תכינו טוסטונים בצד ואתם מסודרים
  • 1 שמים את הבצל והשמיר בקערה עם מעט מלח, מניחים בצד ונותנים להם להגיר נוזלים למשך כ- 10 דקות. לאחר מכן, מסננים את הנוזלים.
  • 2 טורפים בקערה את השמנת החמוצה והלבן עד לקבלת מרקם חלק, מוסיפים את הבצל והשמיר לאחר סינון הנוזלים, מוסיפים את המלח ומערבבים.
  • 3 מרטיבים את חיתול הבד, מניחים על מסננת ואת המסננת על קערה (הגבינה תגיר לשם את הנוזלים).
  • 4 מעבירים את התערובת אל חיתול הבד, עוטפים היטב ומניחים במקרר ללילה. בבוקר תחכה לנו גבינת ג`ג`יק איכותית וטעימה!
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: חיתול בד + מסננת.

זמן ההכנה לא כולל את זמן שהיית הגבינה במקרר. הגבינה יכולה להישמר במקרר עד 3-4 ימים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.3% 46.7% 16.9% 31.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.97 (1.09 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב