דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 82 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שוקולד בלי ביצים
עוגת שוקולד ללא ביצים מפנקת ועשירה
  • 1 מחממים מראש את התנור לחום של 175 מעלות, ומרפדים תבנית מרובעת בנייר אפייה משומן.
  • 2 מערבבים בקערה גדולה את החלב החם עם החומץ ומניחים בצד לכמה דקות.
  • 3 בקערה נוספת מערבבים את היבשים (מלבד הסוכר).
  • 4 מוסיפים לחלב את השמן ותמצית הוניל וטורפים, מוסיפים את שני הסוכרים ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים פנימה את היבשים ומערבבים היטב.
  • 5 מעבירים את התערובת אל תבנית אפייה מתאימה ואופים למשך כ- 25 דקות. מקררים את העוגה ובינתיים מכינים את הגנאש.
  • 6 ממיסים את השוקולד והשמנת יחד, מוזגים על העוגה ומעבירים להתייצבות במקרר.
  • 7 מקציפים את כל מרכיבי הקרם עד לקבלת קרם יציב, משטחים מעל הגנאש ומגישים עוגת שוקולד בלי ביצים מרשימה וטעימה במיוחד!
  • 8 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת 20x20 ס"מ. רצוי לעשות שימוש במשקל מטבח ביתי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 34.1% 6.6% 56.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.54 (0.56 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב