דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • כרוב לבן - 1/2 יחידה בינונית - סה"כ (770 גרם)
    או 1/4 כרוב (תלוי בגודל)
  • מלח - כפית שטוחה
  • פפריקה - כפית שטוחה
    מתוקה
  • פפריקה - 1/2 כפית שטוחה
    חריפה
  • מיץ לימון - 2 יחידות - סה"כ (60 מ"ל)
    עדיף להשתמש ב"חושחש"

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
כרוב כבוש בלימון
כרוב כבוש שתמיד כיף שיש במקרר
  • 1 לקצוץ דק את הכרוב, להעביר אל קערה, להוסיף את המלח ולעסות היטב.
  • 2 להוסיף את שני סוגי הפפריקה ולעסות עוד קצת.
  • 3 להכניס את הכרוב הקצוץ אל צנצנת זכוכית קטנה ולסחוט מעל הכרוב את הלימון או החושחש.
  • 4 לאטום את הצנצנת, לנער היטב, להניח בצד על השיש למשך יומיים (במהלך היומיים האלו לשקשק מדי פעם את הצנצנת או להפוך) ולשמור במקרר. מתקבל כרוב כבוש בלימון שתמיד כיף להגיש בצד.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: צנצנת זכוכית קטנה.

המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי. זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
24.9% 1.8% 12.7% 60.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.02 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב