דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

50 מנות/יחידות, 11 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ממרח לימון כבוש ביתי
ממרח חמצמץ, מלוח וטעים במיוחד
  • 1 לשטוף היטב את הלימונים (קליפה דקה עדיפה), לפרוס לפרוסות דקות ולהסיר את החרצנים.
  • 2 לערבב את המלח עם הפפריקות, לטבול כל פרוסת לימון בתערובת משני הצדדים ולהניח אחד על השני בתוך צנצנת מתאימה.
  • 3 למזוג מעל את מיץ הלימון הסחוט, לסגור עם המכסה ולנער היטב.
  • 4 למזוג מעל את השמן, לאטום ולהניח על השיש למשך יום-יומיים (במהלך הכבישה להפוך ולנער את הצנצנת בעדינות מדי פעם).
  • 5 להעביר את כל צנצנת הלימון הכבוש (אפשר בכמה נגלות) אל מעבד המזון, לטחון היטב לממרח ולשמור במקרר. מתקבל ממרח לימון כבוש מושלם שמשדרג כל סנדוויץ` או תבשיל.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום פפריקה חריפה ניתן להשתמש בצ`ילי גרוס. מי שאוהב יכול להוסיף גם שום.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

שיטת ההכנה כוללת גם טחינה. זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה. כל המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.6% 22.3% 6.1% 50%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.65 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב