דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טירמיסו פירות יער
במילה אחת: וואו!
  • 1 מכינים את קרם הוניל: מקציפים את כל מרכיבי הקרם במשך כ- 5 דקות ומכניסים לקירור.
  • 2 מכינים את רוטב פירות היער: מבשלים במחבת את פירות היער, הסוכר החום וגרידת הלימון, ומערבבים עד שנוצרת ריבה מעט סמיכה (לא יותר מדי - צריך שיישארו קצת נוזלים).
  • 3 בתבנית פיירקס או תבנית רגילה מתחילים להרכיב את העוגה: טובלים את הבישקוטים בתערובת החלב והקפה, ומניחים אותם אחד ליד השני עד שכל התחתית מכוסה בבישקוטים.
  • 4 מעבירים מחצית מהקרם על הבישקוטים ומיישרים. מוסיפים מעל מחצית מרוטב פירות היער (אפשר גם פחות ממחצית - תחליטו אתם על הנוכחות של פירות היער).
  • 5 מניחים שוב שכבת בישקוטים, קרם ורוטב פירות יער. בשלב זה ניתן גם לקשט בפיסטוקים גרוסים.
  • 6 מקררים לילה במקרר ומתחילים ליישר את כל הטוב הזה - מתקבלת עוגת טירמיסו פירות יער מושלמת שאתם חייבים לנסות!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום רוטב פירות היער ניתן לערבב ריבת פירות יער מוכנה עם 1/3 כוס מים חמים.

ציוד נדרש: תבנית מלבנית או עגולה בקוטר 24/26 ס"מ.

שיטת ההכנה כוללת הקצפה, בישול וקירור. זמן ההכנה לא כולל את זמן קירור הטירמיסו במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 45% 7% 46.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.85 (0.88 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב