דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

2.17 ק"ג לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ריבת חבושים
ריבה מיוחדת לאניני טעם
  • 1 לקלוף את החבושים, לחתוך לרבעים, להוציא את הליבה ולקלף את הקליפה.
  • 2 מי שרוצה יכול לגרד את החבושים.
  • 3 להכניס לקערה עם המים והלימון ולהשרות שעתיים לריכוך.
  • 4 לסנן ולחתוך את החבושים לחתיכות קטנות.
  • 5 להכניס לסיר מתאים, לכסות במים ולהרתיח. לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל על אש קטנה בסיר מכוסה כשעה עד שעה וחצי.
  • 6 להוציא את המים לכלי מתאים, לא לסנן - להשאיר מעט מים בסיר, לא לשפוך את המים.
  • 7 לפזר מעל את הסוכר והקינמון, לערבב ולהמשיך לבשל.
  • 8 להוסיף מעט מהמים וכל פעם להוסיף מהמים כדי שהחבושים לא יתייבשו.
  • 9 כשנסיים להוסיף את המים, נבדוק אם זה הצבע הזהבהב, המרקם והטעם שאנחנו רוצים.
  • 10 לכבות את האש.
  • 11 להכניס את ריבת החבושים לצנצנת מתאימה ולשמור בקירור.
  • 12 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 0.1% 0.4% 97.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב