מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)
- אגס - 6 יחידות בינוניות - סה"כ (1.12 ק"ג)
- יין אדום מתוק - כוס קטנה (200 מ"ל)
- סוכר חום - 10 כפיות גדושות - סה"כ (90 גרם)
- חמאה - 2/3 אריזת נייר - סה"כ (60 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
- 1 מערבבים את היין המתוק עם 4 כפיות סוכר חום.
- 2 יש שתי דרכים להכין את האגסים - האחת - לחצות אותם לשניים ולנקות את הגרעינים, והשניה - להשאיר שלמים ולנקות את הגרעינים בעזרת כפית מיוחדת.
- 3 אחרי שמבצעים את הפעולה הזאת מניחים את האגסים על כלי זכוכית ושופכים את הרוטב על האגסים.
- 4 על כל אגס מפזרים את הסוכר והחמאה.
- 5 מחממים תנור ל- 180 מעלות ואופים כחצי שעה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.9% |
14.4% |
1.3% |
74.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב