מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 564 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
המרק הכי מנחם ביום חורפי
- 1 בסיר גדול למרק מטגנים את הבצל בשמן עד שהופך לשקוף-זהוב. מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד כ- 1-2 דקות לפתיחת הטעמים.
- 2 מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים קלות. מוסיפים את השעועית הלבנה (שימו לב: המידה הינה לאחר בישול. אם משתמשים במוקפאת היא כבר מבושלת) וקוביות תפוחי האדמה, ומערבבים.
- 3 מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה טובה במשך כמה דקות.
- 4 מוסיפים את גבעול הסלרי, מנמיכים לאש בינונית ומבשלים למשך כשעה ורבע (אפשר להוציא את הסלרי בסוף הבישול - מה שבטוח זה שהוא נותן טעם נפלא למרק).
- 5 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: סיר גדול למרק.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
11.1% |
7.5% |
14.8% |
66.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב