מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 344 גרם למנה\יחידה (6 מנות)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לחתוך את החצילים לצ`יפסים ולהניח בקערה עם 2 כפות קמח.
- 2 לנער כך שכל החצילים יהיו מאובקי קמח.
- 3 לטגן בשמן עמוק (יותר מחצי כוס - ראה "מידע נוסף) במספר פעמים להזהבה. לסנן ולצנן.
- 4 את הבצל לפרוס לרצועות ארוכות ואת הליים לז`וליינים דקיקים וארוכים עם הקליפה.
- 5 לקצוץ את העשבים, לערבב בקערה הכל יחד ולתת לעמוד.
- 6 להגשה: לחמם את הטורטייה ולהניח בקערית כך שיתקבל כלי קיבול אכיל ובתוכה להוסיף את הסלט.
- 7 בתיאבון.
לתשומת לב - לטיגון החצילים יש להשתמש בשמן לטיגון עמוק, אך ברשימת המרכיבים כתוב חצי כוס שמן, כיוון שזוהי ההערכה לספיגת השמן בחצילים לאחר הטיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
10.6% |
19.2% |
7.1% |
63.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב