מצרכים למתכון
40 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 40 מנאישים)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנאישים טעימים ביותר
- 1 לערבב יחד את כל החומרים מלבד הבצל, המלח הגס ושמן הזית.
- 2 ליצור עיגולים ולשטח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 3 אפשר להשאיר כך ואפשר גם בצורת ריבועים על ידי חיתוך הקצוות עם סכין חדה או גלגלת פיצה.
- 4 לאחר מכן, למרוח בשמן זית ולפזר מעל את הבצל המטוגן ומעט מלח גס.
- 5 לאפות בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.6% |
15% |
8.9% |
75.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב