דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנאישים טעימים ביותר

מצרכים למתכון

40 מנות/יחידות, 55 גרם למנה\יחידה (כ- 40 מנאישים)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לערבב יחד את כל החומרים מלבד הבצל, המלח הגס ושמן הזית.
  • 2 ליצור עיגולים ולשטח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 3 אפשר להשאיר כך ואפשר גם בצורת ריבועים על ידי חיתוך הקצוות עם סכין חדה או גלגלת פיצה.
  • 4 לאחר מכן, למרוח בשמן זית ולפזר מעל את הבצל המטוגן ומעט מלח גס.
  • 5 לאפות בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

בואו לבקר באתר של מור

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)139252
חלבונים (גרם)2.62 4.74
פחמימות (גרם)2240
מתוכן סוכרים (גרם)2.55 4.62
שומנים (גרם)4.4 7.97
מתוכם שומן רווי (גרם)0.39 0.71
נתרן (מ"ג)945.961,712
סיבים תזונתיים (גרם)0.17 0.31
מים (גרם)19.4235.15
ויטמין B (מ"ג)0.210.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.110.2
ויטמין B2 (מ"ג)0.070.12
ויטמין B3 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B5 (מ"ג)0.010.01
ויטמין B6 (מ"ג)0.010.02
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)11.0119.93
ויטמין C (מ"ג)1.853.35
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.030.06
סידן (מ"ג)22.5140.75
ברזל (מ"ג)0.741.34
מגנזיום (מ"ג)0.881.6
זרחן (מ"ג)26.1147.26
אבץ (מ"ג)0.020.03
אשלגן (מ"ג)11.2820.42
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 15% 8.9% 75.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.