דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 224 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
קלחי תירס בחמאה ופרמזן
תירס חם? בים בם בם!
  • 1 מכניסים את קלחי התירס לסיר עם מים רותחים ומבשלים למשך כ- 5 דקות (אם בישלתם עם הקליפה זה הזמן לקלף אותה).
  • 2 ממיסים את החמאה במחבת רחבה, מוסיפים את קלחי התירס וצורבים היטב משני הצדדים.
  • 3 מוסיפים למחבת את רוטב הצ`ילי המתוק וצורבים עד לקבלת גוון שחום.
  • 4 מוציאים את קלחי התירס אל צלחת הגשה, מתבלים בכל התבלינים ובפרמזן בנדיבות.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.2% 15.7% 11.3% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב