דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 186 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הלביבות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לביבות תפוחי אדמה עם פטרוזיליה
  • 1 לגרד את תפוחי האדמה במעבד מזון או במגרדת.
  • 2 לשים במסננת כמה דקות להגיר נוזלים.
  • 3 להחזיר לקערה מתאימה, להוסיף בצל קצוץ דק, פטרוזיליה קצוצה דק (או כוסברה קצוץ דק), מנגולד קצוץ דק, קמח ומלח לפי הטעם, ולערבב היטב.
  • 4 להניח את תערובת למנוחה של כחצי שעה.
  • 5 לחמם שמן במחבת ולטגן לביבות לפי הגודל שאוהבים.
  • 6 להניח על מגבות נייר לספיגת השמן ולהגיש.
  • 7 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 18.1% 7.7% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב