מצרכים למתכון
375 גרם לכל המתכון
- חציל - יחידה בינונית (330 גרם)
- מלח - 1/4 כפית שטוחה
- מיץ לימון - 1/2 יחידה - סה"כ (15 מ"ל)
- שום - 4 שיניים
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב נהדר של חצילים ושום
- 1 שורפים את החציל על אש גלויה עד לריכוך מלא של פנימיות החציל.
- 2 מורידים מהאש.
- 3 מוציאים את ליבת החציל ומערבבים עם שאר החומרים.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
טיפ קטן וטוב - אני שורפת את החציל בתוך רשת עם ידיות עץ, בזה שעושים את כבד העוף מעל האש. כך יותר קל לסובב את החציל והחציל לא נופל על הכיריים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
16.6% |
1.7% |
8.5% |
73.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב