דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (כ- 8 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לפתן פירות
  • 1 לחתוך את התפוחים, האגסים והשזיפים לפלחים, להעביר לסיר,
  • להוסיף סוכר ומקל קינמון ולהוסיף מים בגובה המכסה את הפירות.
  • 2 מרתיחים על אש גבוהה רתיחה אחת, מנמיכים את הלהבה עד לרתיחה שנייה.
  • 3 מוסיפים את מי הורדים, מיץ הלימון ואבקת פודינג הוניל.
  • 4 מעבירים לבישול על אש נמוכה כעשרים דקות נוספות. הפירות צריכים להיות רכים אך לא רכים מדי.
  • 5 לקרר את הפירות ולהעביר למקרר.
  • 6 לחלק בצלוחיות הגשה נאות.
  • 7 בתיאבון.
טיפ למתכון
פירות שמתחילים להבשיל יתר על המידה - מתאימים להכנת לפתן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 0.7% 1.7% 91%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב