מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 119 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 קוטמים את קצות המלפפונים וחורצים עם סכין חתך קטן בקצה המלפפון כלפי פנימה.
- 2 מניחים בצנצנת זכוכית בינונית מחצית מכמות השמיר, שיני השום, הפלפל החריף והמלח.
- 3 מסדרים את המלפפונים אחד ליד השני לאורכם.
- 4 מכסים בשכבת השמיר שנותר.
- 5 יוצקים לצנצנת מים בגובה המכסה את תכולת הצנצנת.
- 6 סוגרים היטב וממתינים מספר ימים עד להחמצה.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
לפני שסוגרים בפעם ראשונה לנענע מעט את הצנצנת ולסגור.
ציוד נדרש: צנצנת זכוכית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
9.4% |
2.5% |
15.2% |
72.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב