דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 136 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט אבוקדו
סלט אבוקדו לארוחת הערב
  • 1 לקלף את האבוקדו ולחתוך לקוביות בינוניות בגודל הרצוי.
  • 2 לחתוך את המלפפונים החמוצים לקוביות בגודל דומה.
  • 3 לקצוץ את הפטרוזיליה לחתיכות קטנות.
  • 4 לכתוש את שיני השום.
  • 5 לפזר את קוביות האבוקדו והמלפפונים החמוצים על צלחת הגשה נאה.
  • 6 להכין רוטב משמן זית, מלח, שום ומיץ לימון (לפי הטעם) וליצוק מעל הירקות שבצלחת.
  • 7 לקשט בעלי הפטרוזיליה הקצוצה.
  • 8 בתיאבון.
טיפ למתכון
ניתן להוסיף לסלט ביצים קשות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
המלפפונים החמוצים מכילים כמות גדולה יחסית של מלח. לכן, ממליצה לא להוסיף מלח לסלט. כמו כן, ממליצה להפחית את כמותם.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
13.3% 50.6% 10.1% 26%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.4 (2.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב