דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 254 גרם למנה\יחידה

  • מלון - גודל ממוצע (700 גרם)
  • אגס - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (372 גרם)
  • תפוח עץ עם קליפה - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (370 גרם)
  • שזיף - 2 יחידות בינוניות - סה"כ (270 גרם)
  • סוכר - 3 כפות שטוחות - סה"כ (45 גרם)
  • מיץ לימון - 2 כפות - סה"כ (20 מ"ל)
  • מי ברז - בגובה הפירות

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מלון ממולא בלפתן פירות
  • 1 לקלף את המלון, לחתוך לעיגולים ברוחב כסנטימטר אחד, לנקות, לשטוף ולייבש.
  • 2 לשטוף היטב שזיפים, תפוחים ואגסים, לחתוך לפלחים ולהוציא את הליבה.
  • 3 לשים בסיר את פלחי השזיפים, התפוחים, האגסים, הסוכר ומיץ הלימון. לכסות במים, להביא לרתיחה, להנמיך את האש, להביא לרתיחה שנייה ולכבות את האש לאחר מספק דקות.
  • 4 לקרר את הלפתן, להפריד פירות ונוזלים.
  • 5 לסדר מנות אישיות בצלוחיות קטנות, לשים עיגול של מלון ובתוכו למלא בפירות מהלפתן
  • 6 לצקת על כל צלוחית מעט מהנוזלים של הלפתן.
  • 7 להגיש קר.
  • 8 בתיאבון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.6% 1.1% 3.6% 84.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.01 (0.01 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב