דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 76 גרם למנה\יחידה (6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
סלט חם של באק צ`וי ואפונת שלג סינית
  • 1 להניח את הבאק צ`וי חצויים לאורכם כשהליבה כלפי מעלה.
  • 2 לפזר מלח ים, פלפל שחור גרוס ו- 2- כפות ויניגרט.
  • 3 לאפות בתנור בחום בינוני גבוה 12 דקות ועוד 4 דקות מתחת לגריל לצריבה.
  • 4 בינתיים לצרוב את האפונה על מחבת פסים.
  • 5 לסדר לכל מנה מחצית באקצ`וי וסידור מעין מניפה של אפונה סינית, לזלף 2-3 טיפות שמן שומשום ופירורי צ`ילי.
  • 6 להגיש חם.
  • 7 להתענג חיוך

הערכים התזונתיים לא כוללים את הבאק צ`וי, הויניגרט ופירורי הצ`ילי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 3.8% 27.2% 68.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב