דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 19 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
לימון כבוש
מעדן לימון כבוש ביתי
  • 1 לשטוף היטב את הלימונים (רצוי לבחור לימונים עם קליפה דקה), לפרוס אותם לפרוסות דקות ולחלץ את החרצנים במידה ויש בפרוסות.
  • 2 לערבב את המלח עם שני סוגי הפפריקה, לטבול בתערובת הזו כל פרוסת לימון משני הצדדים ולהניח בערימה בתוך צנצנת זכוכית.
  • 3 למזוג לצנצנת את מיץ הלימון הסחוט מעל כל פרוסות הלימון ולנער היטב.
  • 4 למזוג מעל את השמן, לאטום את הצנצנת, להניח יום-יומיים על השיש (להפוך את הצנצנת ולנער בעדינות מדי פעם) ואז לשמור במקרר. מתקבל לימון כבוש ביתי שאסור לכם לפספס!
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום פפריקה חריפה ניתן להשתמש בפלפל חריף יבש.

ציוד נדרש: צנצנת זכוכית.

זמן ההכנה לא כולל את זמן הכבישה. המרכיבים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.4% 21.9% 6% 50.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.39 (0.62 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב