דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לימון כבוש ביתי

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 יש לבחור את הלימונים (שישה) עם קליפה דקה, לשטוף היטב ולפרוס לפרוסות דקות.
  • 2 לשים את פרוסות הלימון בקערה גדולה ולפזר מעל את המלח, להניח בצד כשעה כדי שהלימון יפריש מיצים.
  • 3 לנקות מהחרצנים, להוסיף את שני סוגי הפפריקה ולערבב.
  • 4 לשים את הכל בצנצנת.
  • 5 לסחוט שלושה לימונים ואת המיץ למזוג לתוך הצנצנת.
  • 6 לאטום את הצנצנת ולהניח בצד לפחות ארבעה ימים.
  • 7 לאכול בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום פפריקה חריפה ניתן להשתמש בפלפל חריף יבש.
- פרסומת -

בואו לבקר בספר המתכונים שלי

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)1520
חלבונים (גרם)0.8 1.09
פחמימות (גרם)810
מתוכן סוכרים (גרם)0.18 0.24
שומנים (גרם)0.19 0.26
מתוכם שומן רווי (גרם)0.03 0.03
נתרן (מ"ג)457.01618.98
סיבים תזונתיים (גרם)3.06 4.15
מים (גרם)63.1885.57
ויטמין A (מק"ג)1.371.85
ויטמין B (מ"ג)0.430.58
ויטמין B1 (מ"ג)0.030.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.140.18
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.070.1
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.981.32
ויטמין C (מ"ג)53.1271.94
ויטמין E (מ"ג)0.010.02
סידן (מ"ג)39.8754
ברזל (מ"ג)0.450.61
מגנזיום (מ"ג)8.1911.09
זרחן (מ"ג)10.1313.71
אבץ (מ"ג)0.070.09
אשלגן (מ"ג)102.83139.27
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.08
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.020.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.040.06
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.010.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.010.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
26.4% 1.7% 6.9% 65%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?