דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז לבן עם גרעיני תירס
  • 1 מטגנים את האורז ומקרמלים אותו. מוסיפים את התירס ללא נוזליו (לשמור את הנוזלים) ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את המלח והפלפל השחור. מוסיפים את המים הרותחים ונוזל התירס.
  • 3 מערבבים. כשרותח, מורידים לאש קטנה. מכסים במגבת ועליה שמים את המכסה.
  • 4 מבשלים 10 דקות. מכבים את האש. לא פותחים את המכסה לפחות עוד רבע שעה.
  • 5 כשפותחים, מפוררים בעזרת מזלג.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום התירס ניתן לשים קופסת אפונה או קופסת שעועית.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 11.1% 9.9% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב