דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 193 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 מטגנים את האורז ומקרמלים אותו. מוסיפים את התירס ללא נוזליו (לשמור את הנוזלים) ומערבבים.
  • 2 מוסיפים את המלח והפלפל השחור. מוסיפים את המים הרותחים ונוזל התירס.
  • 3 מערבבים. כשרותח, מורידים לאש קטנה. מכסים במגבת ועליה שמים את המכסה.
  • 4 מבשלים 10 דקות. מכבים את האש. לא פותחים את המכסה לפחות עוד רבע שעה.
  • 5 כשפותחים, מפוררים בעזרת מזלג.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
במקום התירס ניתן לשים קופסת אפונה או קופסת שעועית.
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אילה מגל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14777
חלבונים (גרם)3.33 1.73
פחמימות (גרם)2513
מתוכן סוכרים (גרם)0 0
שומנים (גרם)3.73 1.94
מתוכם שומן רווי (גרם)0.2 0.1
נתרן (מ"ג)671.85349.01
סיבים תזונתיים (גרם)1.72 0.89
מים (גרם)83.2643.25
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)0.010.01
ויטמין B (מק"ג)1.530.8
ויטמין B1 (מ"ג)00
ויטמין B2 (מ"ג)00
ויטמין B3 (מ"ג)00
ויטמין B6 (מ"ג)00
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)0.010
ויטמין C (מ"ג)0.020.01
ויטמין E (מ"ג)00
ויטמין K (מק"ג)0.140.07
סידן (מ"ג)2.861.49
ברזל (מ"ג)0.220.11
מגנזיום (מ"ג)14.627.6
זרחן (מ"ג)17.188.92
אבץ (מ"ג)0.010
אשלגן (מ"ג)1.050.55
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)00
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)00
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.1% 11.1% 9.9% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.