מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 291 גרם למנה\יחידה (5-7 מנות)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לבשל תפוחי אדמה עד שניתן לנעוץ מזלג - כ- 20 דקות מאז שהמים רותחים.
- 2 לסנן ולצנן.
- 3 לחתוך לחתיכות. לערבב עם השמן והתבלינים.
- 4 לפזר בתבנית. להכניס לתנור בגריל עד שמקבל חריכה.
- 5 להפוך ולהגריל עד שהריח מטריף או עד שנראה חרוך מעט וקריספי.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.4% |
10.2% |
7.3% |
77.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב