דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת לטגן את שיני השום בשמן הזית, לחכות מעט, להוסיף את העגבניות ואחר כך את העגבניות המרוסקות, המלח ומעט סוכר.
  • 2 כשהרוטב כמעט מוכן להניח כמה עלי בזיליקום ולחכות חצי דקה עד דקה.
  • 3 לשפוך על הפסטה (המבושלת אל דנטה - ניתן להשתמש בכל סוגי הפסטה) וליהנות מארוחה טעימה, משביעה ובריאה.
  • 4 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 11.7% 12.8% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב