דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 במחבת לטגן את שיני השום בשמן הזית, לחכות מעט, להוסיף את העגבניות ואחר כך את העגבניות המרוסקות, המלח ומעט סוכר.
  • 2 כשהרוטב כמעט מוכן להניח כמה עלי בזיליקום ולחכות חצי דקה עד דקה.
  • 3 לשפוך על הפסטה (המבושלת אל דנטה - ניתן להשתמש בכל סוגי הפסטה) וליהנות מארוחה טעימה, משביעה ובריאה.
  • 4 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות הילה כהן

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)23190
חלבונים (גרם)6.63 2.6
פחמימות (גרם)3815
מתוכן סוכרים (גרם)2.86 1.12
שומנים (גרם)6.06 2.37
מתוכם שומן רווי (גרם)0.86 0.34
נתרן (מ"ג)234.7691.92
סיבים תזונתיים (גרם)0.82 0.32
מים (גרם)100.239.23
ליקופן (מ"ג)3.141.23
ויטמין A (מק"ג)25.8210.11
ויטמין B (מ"ג)0.960.38
ויטמין B1 (מ"ג)0.050.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.01
ויטמין B3 (מ"ג)0.580.23
ויטמין B5 (מ"ג)0.160.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.130.05
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)13.815.41
ויטמין C (מ"ג)33.1112.96
ויטמין E (מ"ג)0.580.23
ויטמין K (מק"ג)1,662650.81
סידן (מ"ג)19.767.74
ברזל (מ"ג)0.790.31
מגנזיום (מ"ג)10.64.15
זרחן (מ"ג)35.5513.92
אבץ (מ"ג)0.20.08
אשלגן (מ"ג)243.0495.16
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.02
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.02
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.020.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.020.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.6% 11.7% 12.8% 73.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.13 (0.14 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.