גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | מטבח איטלקי | » | ספגטי ברוטב עגבניות ובזיליקום |
5 מנות/יחידות, 255 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
המתכון באדיבות הילה כהן
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 231 | 90 |
חלבונים (גרם) | 6.63 | 2.6 |
פחמימות (גרם) | 38 | 15 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 2.86 | 1.12 |
שומנים (גרם) | 6.06 | 2.37 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 0.86 | 0.34 |
נתרן (מ"ג) | 234.76 | 91.92 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.82 | 0.32 |
מים (גרם) | 100.2 | 39.23 |
ליקופן (מ"ג) | 3.14 | 1.23 |
ויטמין A (מק"ג) | 25.82 | 10.11 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.96 | 0.38 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.05 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.03 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.58 | 0.23 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.16 | 0.06 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.13 | 0.05 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 13.81 | 5.41 |
ויטמין C (מ"ג) | 33.11 | 12.96 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.58 | 0.23 |
ויטמין K (מק"ג) | 1,662 | 650.81 |
סידן (מ"ג) | 19.76 | 7.74 |
ברזל (מ"ג) | 0.79 | 0.31 |
מגנזיום (מ"ג) | 10.6 | 4.15 |
זרחן (מ"ג) | 35.55 | 13.92 |
אבץ (מ"ג) | 0.2 | 0.08 |
אשלגן (מ"ג) | 243.04 | 95.16 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 0.06 | 0.02 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0 | 0 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 0.05 | 0.02 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.02 | 0.01 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.02 | 0.01 |