דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 137 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אינטריה
תבשיל אטריות בכורכום
  • 1 בסיר לחמם את השמן ולהכניס את האטריות. לערבב.
  • 2 להוסיף את התבלינים ולערבב עד שכל האטריות מצופות בשמן ובתבלינים.
  • 3 להתחיל להוסיף את המים בהדרגה, בהתחלה להוסיף כוס אחת ולתת לרתוח, לבחוש ולבדוק אם צריך עוד מים.
  • 4 להוסיף כל פעם מעט מים עד שהאטריות מוכנות ואין נוזלים (כ- 20-25 דקות).
  • 5 להגיש כתוספת לבשר/עוף או סתם ככה.
  • 6 בתיאבון חיוך

מעולה לחיסול החמץ בבית לפני חג פסח. המתכון הוא תבשיל אטריות מרוקאי בנוסח שלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 11% 12.7% 75.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב