תבשיל אטריות בכורכום
1. בסיר לחמם את השמן ולהכניס את האטריות. לערבב.
2. להוסיף את התבלינים ולערבב עד שכל האטריות מצופות בשמן ובתבלינים.
3. להתחיל להוסיף את המים בהדרגה, בהתחלה להוסיף כוס אחת ולתת לרתוח, לבחוש ולבדוק אם צריך עוד מים.
4. להוסיף כל פעם מעט מים עד שהאטריות מוכנות ואין נוזלים (כ- 20-25 דקות).
5. להגיש כתוספת לבשר/עוף או סתם ככה.
6. בתיאבון
מעולה לחיסול החמץ בבית לפני חג פסח. המתכון הוא תבשיל אטריות מרוקאי בנוסח שלי.