דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחתוך את התפוחים בקליפתם לקוביות קטנות.
  • 2 לחתוך לעיגולים קטנים את גבעולי הכרפס.
  • 3 לקצוץ גס את אגוזי המלך.
  • 4 לערבב את התפוחים עם הכרפס ואגוזי המלך, להוסיף את מיץ הלימון, המלח והמיונז ולערבב הכל יחד.

התפוחים צריכים להיות מזן גרנד - חמצמצים. ניתן להוסיף פרוסות אננס - לא חובה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
9.8% 37.4% 5.4% 47.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.71 (0.87 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב