דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כתוספת למנה עיקרית)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
אורז עם אפונה וגזר
  • 1 לחמם שמן קלות ולהוסיף את האורז.
  • 2 להמשיך לטגן עד לשקיפות קלה.
  • 3 להניח בקערה את התיבוליות ולצקת מעל את המים הרותחים ולערבב עד להמסה.
  • 4 למזוג את המים מעל האורז (בזהירות זה קופץ...). לערבב ולהנמיך את האש.
  • 5 לבשל 10 דקות.
  • 6 להוסיף את האפונה והגזר (ניתן להשתמש בקופסת שימורים מעורבבת של אפונה וגזר) החתוך לקוביות קטנות ולערבב.
  • 7 להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
  • 8 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 26.9% 8% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.46 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב