דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כתוספת למנה עיקרית)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם שמן קלות ולהוסיף את האורז.
  • 2 להמשיך לטגן עד לשקיפות קלה.
  • 3 להניח בקערה את התיבוליות ולצקת מעל את המים הרותחים ולערבב עד להמסה.
  • 4 למזוג את המים מעל האורז (בזהירות זה קופץ...). לערבב ולהנמיך את האש.
  • 5 לבשל 10 דקות.
  • 6 להוסיף את האפונה והגזר (ניתן להשתמש בקופסת שימורים מעורבבת של אפונה וגזר) החתוך לקוביות קטנות ולערבב.
  • 7 להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
  • 8 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)123148
חלבונים (גרם)1.95 2.36
פחמימות (גרם)1417
מתוכן סוכרים (גרם)1.5 1.81
שומנים (גרם)6.54 7.9
מתוכם שומן רווי (גרם)0.78 0.94
נתרן (מ"ג)296.11357.83
סיבים תזונתיים (גרם)1.77 2.14
מים (גרם)33.0539.94
ויטמין A (מק"ג)256.67310.18
ויטמין B (מ"ג)0.570.69
ויטמין B1 (מ"ג)0.040.05
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.03
ויטמין B3 (מ"ג)0.350.43
ויטמין B5 (מ"ג)0.080.1
ויטמין B6 (מ"ג)0.060.08
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)9.2111.12
ויטמין C (מ"ג)2.212.67
ויטמין E (מ"ג)0.320.38
ויטמין K (מק"ג)6.157.43
סידן (מ"ג)11.0913.4
ברזל (מ"ג)0.220.27
מגנזיום (מ"ג)6.17.37
זרחן (מ"ג)18.2922.1
אבץ (מ"ג)0.150.19
אשלגן (מ"ג)91.59110.69
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.04
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)00
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)00

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 26.9% 8% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.46 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?