דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 83 גרם למנה\יחידה (כתוספת למנה עיקרית)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 לחמם שמן קלות ולהוסיף את האורז.
  • 2 להמשיך לטגן עד לשקיפות קלה.
  • 3 להניח בקערה את התיבוליות ולצקת מעל את המים הרותחים ולערבב עד להמסה.
  • 4 למזוג את המים מעל האורז (בזהירות זה קופץ...). לערבב ולהנמיך את האש.
  • 5 לבשל 10 דקות.
  • 6 להוסיף את האפונה והגזר (ניתן להשתמש בקופסת שימורים מעורבבת של אפונה וגזר) החתוך לקוביות קטנות ולערבב.
  • 7 להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
  • 8 בתיאבון.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

- פרסומת -

הצטרפו אל דף הפייסבוק של מזל

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)123 קלוריות148 קלוריות
חלבונים2 גרם2.4 גרם
פחמימות14 גרם17 גרם
מתוכן סוכרים1.5 גרם1.8 גרם
שומנים6.5 גרם7.9 גרם
מתוכם שומן רווי776.3 מ"ג938.1 מ"ג
נתרן296.1 מ"ג357.8 מ"ג
סיבים תזונתיים1.8 גרם2.1 גרם
מים33 גרם39.9 גרם
ויטמין A256.7 מק"ג310.2 מק"ג
ויטמין B (סה"כ)572.2 מק"ג691.5 מק"ג
ויטמין B140.4 מק"ג48.8 מק"ג
ויטמין B225 מק"ג30.2 מק"ג
ויטמין B3353.6 מק"ג427.3 מק"ג
ויטמין B581.3 מק"ג98.2 מק"ג
ויטמין B662.8 מק"ג75.9 מק"ג
חומצה פולית - ויטמין B99.2 מק"ג11.1 מק"ג
ויטמין C2.2 מ"ג2.7 מ"ג
ויטמין E317.6 מק"ג383.8 מק"ג
ויטמין K6.1 מק"ג7.4 מק"ג
סידן11.1 מ"ג13.4 מ"ג
ברזל224.4 מק"ג271.1 מק"ג
מגנזיום6.1 מ"ג7.4 מ"ג
זרחן18.3 מ"ג22.1 מ"ג
אבץ154.7 מק"ג186.9 מק"ג
אשלגן91.6 מ"ג110.7 מ"ג
חומצות שומן רב בלתי רוויות34.6 מ"ג41.9 מ"ג
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 31.8 מ"ג2.2 מ"ג
חומצה לינולאית-אומגה 632.4 מ"ג39.2 מ"ג
חומצות שומן חד בלתי רוויות3.3 מ"ג4 מ"ג
חומצת שומן אולאית-אומגה 93 מ"ג3.6 מ"ג

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 26.9% 8% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.